dinsdag 16 januari 2018

Peddelpraat Winterbijeenkomst

Op zondag 28 januari organiseert Stichting Peddelpraat van 12:00 tot 17:00 haar jaarlijkse startbijeenkomst van het seizoen voor "Peddelpraters" en andere belangstellende kanovaarders. De Peddelpraat vaarkalender 2018 wordt gepresenteerd en je kunt je inschrijven voor diverse activiteiten.

Dit jaar zijn er lezingen door Axel Schoevers en niemand minder dan Ray Goodwin.

Antarctica (13:00 - 13:45)
Axel geeft een lezing over zijn maand lange zeekajak expeditie in Antarctica in februari 2017 met een groep onder leiding van Justine Curgenven. Op basis van 'volpension' met een kleine zeilboot vanuit Ushuaia; wat dat precies inhoudt ga je zien!

Twintig jaar Schotland met Peddelpraat (14:00 - 14:35)
Ray heeft de afgelopen 20 (!) jaar de Schotland trektochten van Peddelpraat geleid. Voor vele Peddelpraters waren dit de eerste buitenlandervaringen. Garantie voor heel veel anekdotes en prachtige foto's. But don't mention the fish!

Iedereen, voor zover al niet uitgenodigd als lid van Peddelpraat, is van harte welkom.

Zeekajak.NL is er met een stand aanwezig met veel van de producten uit ons leveringsprogramma, zoals o.a. Kokatat, Celtic/Lendal en diverse accessoires. Je kunt je inschrijven voor en informatie inwinnen over onze activiteiten en producten. Wil je advies over een specifiek product neem dan voor de zekerheid even voor zondag 28 januari (via e-mail) contact met ons op zodat we dat product zeker ook mee kunnen nemen. Heb je ergens misschien een (klein) onderdeel van nodig, dan nemen we het graag vrijblijvend mee, maar dan moeten we het wel van te voren weten. Wil je gebruiks- of reparatie-advies over een product wat wij leveren, neem het dan mee. Kortom een goede gelegenheid om met Nico en Axel en onze producten in contact te komen.

Zwembad
We nemen ook een aantal van onze NDK en Rockpool demo zeekajaks mee voor gebruik in het zwembad. Ook hier geldt dat als je een specifieke uitvoering wilt uitproberen, meldt het ons uiterlijk vrijdag 27 januari.

Als je wilt langskomen maar je weet niet waar het is, neem dan via e-mail contact met ons op.

Tot ziens op de Peddelpraat Winterbijeenkomst!