zondag 21 april 2013

5de Zeekajak Testdag op 23 Juni

Kanoshop en Zeekajak.NL organiseren op zondag 23 juni voor de vijfde keer een zeekajak testdag aan de Grevelingen. Ook nu weer op de schitterend aan het water gelegen locatie van Zeeland Buitensport van Pieter de Haas.

Deze dag is een ideale gelegenheid om diverse merken zeekajaks uit te proberen en direct met elkaar te vergelijken. Neem je eigen zeekajak en peddel mee als je één op één wilt vergelijken !

NIEUW is de gelegenheid voor bezoekers (particulieren!) voor 'kofferbakverkoop' (dakdragerverkoop) van tweedehands zeekajaks. Voor de duidelijkheid: Zeekajak.NL en Kanoshop staan er niet met een verkoopstand!

De volgende merken zeekajaks zijn aanwezig voor proefvaren:
- TideRace
- Nigel Dennis
- Rockpool
- Skim
- Lettmann

Heb je specifieke wensen ten aanzien van het uitproberen van bepaalde modellen van bovenstaande merken, neem dan voor de zekerheid contact op met Kanoshop (TideRace, Skim en Lettmann) of Zeekajak.NL (Nigel Dennis en Rockpool).


Routebeschrijving

Volg de borden Port Zélande, over de Kabbelaarsbank, via Port Zélande rechtsaf de Middelplaat op. In de bocht zie je vanzelf het kantoortje van Zeeland Buitensport. Er is voldoende parkeergelegenheid. Eten, drinken, enzovoort zelf meenemen of gebruik de nabijgelegen horeca. Je bent welkom tussen 10:00 en 17:00 uur.

Open GoogleMaps, voer het startpunt in en plan de route...

Tot ziens op 23 jun!

Kanoshop &
Zeekajak.NL

1 opmerking:

Zeekajak.NL zei

Indien je specifieke dingen wilt uitproberen of dat we dingen voor je meenemen, stuur dan een e-mail.